MODERNE TRAPPER

En trapp av denne typen fremstår som et smykke i rommet.

Ved hjelp av moderne produksjonsutstyr, kan vi tilby et stort spekter av modeller og løsninger på våre trapper. De store variasjonsmulighetene på våre produkter, gjør at vi kan tilby trapper tilpasset dine ønsker.

KONTAKT OSS

TRAPPER SOM UNDERSTREKER DIN MODERNE INTERIØRSTIL

Vi vil i samarbeid med deg gjøre planleggingsprosessen av din nye trapp, til en spennende og lærerik erfaring. Som utgangspunkt for valg av løsning er det lurt å ta hensyn til hvilken stil du ønsker i ditt hus, moderne eller klassisk.

Trappen er husets største møbel og en svært viktig detalj i interiøret. Ikke bare skal den være praktisk, sikker og av god kvalitet, men den skal også se bra ut. En trapp er en investering og skal vare i mange år, derfor er det viktig å tenke nøye gjennom hvilken stil og ønsker man har til trappen sin. Ved valg av trapp kan man starte med å finne ut hvilken trappeform og fasong man ønsker. Videre går valget til materialer, farger, detaljer og lyssetting. Tre er et materialvalg som aldri blir feil, og som passer til de fleste andre materialvalg. Vi anbefaler alltid tre i trinnene på trappene våre, også på de moderne modellene. Tre er behagelig å gå på, lett å vedlikeholde og lar seg enkelt fornye dersom man skulle ha ønske om det.

Moderne trapper er gjerne luftige, har spennende design, spenstige materialvalg og uventede detaljer. De moderne trappene har rene linjer, og består ofte av en kombinasjon mellom tre, glass og rustfritt stål. Kundene som velger moderne trapper er ofte svært bevisste på hva de ønsker og hvilken interiørstil de ønsker å understreke med trappen sin. En moderne trapp er et must i enhver funkis bolig, men er også et kult blikkfang i boliger der man ønsker en stram og minimalistisk stil.

 VI KAN GJØRE TRAPPEDRØMMEN DIN TIL VIRKELIGHET!

Du kan velge trappeelementer og designe din egen trapp.

Mer Informasjon

GALLERI AV MODERNE TRAPPER