KLASSISKE TRAPPER

Delikate detaljer og solid design. 

Klassiske trapper har en tidløs eleganse og er en perfekt detalj i et klassisk interiør. 

KONTAKT OSS

TRAPPER TILPASSET KLASSISK INTERIØR

Begrepet klassiske trapper rommer mye. Spekteret strekker seg fra en helt enkel basistrapp, til klassiske trapper og videre til tunge massive tretrapper. Fellesnevneren for dem alle er at de består av 100% treverk, er slitesterke og lette å vedlikeholde. I tillegg vil en tretrapp aldri gå av moten, den er et trygt valg til deg som har en tradisjonell bolig.

De helt enkle basistrappene velges ofte i helt nye hus der interiøret ikke er bestemt på forhånd. De består gjerne av heltre i en naturlig finish, eller med malte overflater. Søyler, spiler og håndløpere er holdt rette og enkle uten detaljer som for eksempel profileringer. De enkle tretrappene gjør lite ut av seg, og er et godt valg i de sammenhenger der man ikke ønsker at trappen skal ta for mye fokus.

De klassiske trappene har ofte et eksklusivt og herskapelig uttrykk over seg. De har gjerne delikate detaljer som profileringer i stolper og spiler. En trapp av denne typen bidrar til et gjennomført og helhetlig uttrykk av den interiørstilen du ønsker å ha i din bolig. De klassiske trappene passer i de fleste tradisjonelle hjem. Valgmulighetene er mange med tanke på kombinasjoner av materialer, farger og detaljer. Fargene og materialene man velger gjenspeiler ofte materialvalg andre steder i interiøret. En klassisk trapp er et smykke i hjemmet ditt, og skaper en lun og stemningsfull atmosfære.

De massive trappene er den typen man kan se for seg på store bondegårder eller i tradisjonelle hytter. De består gjerne av solide søyler, dreide spiler og profilerte håndløpere. De massive trappene gir et tungt og solid uttrykk.

KLASSISKE TRAPPER FOR ET LUNT OG HYGGELIG HJEM

Gi ditt hjem et lunt preg med våre klassiske trapper

GALLERI AV KLASSISKE TRAPPER